مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مهریه من رفته برا اجرای مدنی واسه مطالبه

باسلام پرونده مهریه من رفته به اجرا مدنی وکیلم سرخود اینکارو کرده ولی من برای مطالبه مهریه نمیخوام اقدام کنم تکلیف چی میشه.من نمیخوام برم دنبالش اگر من نرم وبه وکیلمم بگم نره دنبالش پرونده مختومه میشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا وکیل کارش را انجام داده. اگر شما نمیخواستید باید به ایشان اعلام می‌کردید. ثانیا - حق الوکاله وکيل باید پرداخت شود. ثالثا - می توانید طی لایحه ای به اجرای احکام اعلام کنید فعلا اقدامی در پرونده صورت نگیرد