مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف پلاک‌ و پلاک بنام زدن

سلام و خسته نباشید.بنده 2ساله ی ماشین خریدم اماصاحب پلاک وسندکسی دیگه هس.ازشخصی خریدم قولنامه وتمام مدارک ماشین روگرفتم حالاصاحب پلاک شاکی شده ونمیادپلاک بنام بزنه ماشین پارکینگ هس سوالم اینه برای رفع توقیفی وتعویض پلاک چکارکنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به طزفیت فروشنده و صاحب پلاک دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می‌توانید با در دست داشتن اسناد و مدارک دادخواست اعتراض ثالث اجرایی نسبت به توقیف خودرو و درخواست رفع توقیف آن را به نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علیه فروشنده و صاحب پلاک و صاحب سند دادخواست 1- الزام به فک پلاک 2- تنظیم سند رسمی 3- رفع کلیه موانع قانونی 4- پرداخت کلیه هزینه های مترتبه از قبیل خلافی ، عوارض و غیره بدهید