مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب سند قبل از سند زدن

سلام وقت بخیر بنده یه واحد اپارتمان خریداری کردم که صاحب خانه از صاحب سندوکالت داشت وبرای من هم وکالت دادن ولی صاحب سند اصلی فوت کردند الان من برای سند قطعی باید چکار کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. خوانده ها هم وراث صاحب سند و هم فروشنده باشند. اگر انحصار وراثت صاحب سند را ندارید به شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی مراجعه کنید شاید وراث گواهی انحصار وراثت گرفته باشند و شما از شورا درخواست یک برگ انحصار وراثت کنید