مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند و فک رهن خودرو

درصورت وجود 2تا خوانده که یکی شریک سابق( حقیقی) و دیگری شرکت لیزینگ(حقوقی)، در دعوای فک رهن، انتقال سند نحوه ارایه دادخواست چگونه است؟
خدمتتون عرض کنم، بنده به همراه دوستم یک دستگاه کامیون
بصورت اجاره به شرط تملیک از شرکت سپهر پارس خریدیم، سند و کارت ماشین، و پلاک و.... کلا بنامم شد، در رهن لیزینگ، فقط در خود لیزینگ بنام ما پرونده ای تشکیل و حساب مشترکی در بانک صادرات باز کردیم، و قرار بود هر ماه اقساط در ان حساب واریز بشه و خودشان برداشت میکردند، در کل، هر پرداخت و برداشت در آن حساب مشترک واریز میشد، بعداز گذشت 18ماه بدلیل اختلاف از هم جدا شدیم،سهم ایشان را من برداشتم،یه چک 3روزه بهش دادم قرار محضر گذاشتیم جهت انتقال سند، ولی در آنجا متوجه شدیم امکان انتقال سند تا پایان اقساط وجود نداره، در کل هیچ مدرکی بنام ایشان نبود که بخواد سند بزنه، محضردار گفت شما باید برید لیزینگ و اونجا کارهای مربوطه را انجام دهید، قرار شد فردای آن روز بریم لیزینگ، ولی به محض خروج از محضر ایشان رفت بانک چک را وصول کرد و دیگه هیچ وقت نه به لیزینگ اومد و نه خودشو نشون داد،بعد از ان اقساط را فقط به حساب مستقیم لیزینگ واریز کردم.
اقساط را کاملآ پرداخت و تسویه کردم به لیزینگ مراجعه کردم و درخواست فک رهن و انتقال سند کردم، ولی بعد از گذشت چند سال لیزینگ هیچ کاری انجام نمیده و میگه باید شریکت هم بیاد، بدون اون هیچ کاری انجام نمیشه، با وجود
درخواست مکرر از لیزینگ و با ارائه مدارک که ایشون هیچ نفعی از خودرو نداره،سهمش را فروخته،با وجود قولنامه، بین ما، فیش واریز ثمن معامله، پرداخت اقساط توسط خودم، و وووو.. ولی لیزینگ حتی به اون زنگ هم نمیزنه و بخواد بیاد، و میگه مشکل خودته،
به هر حال با توجه به عرایضم که کمی هم طولانی شد و من معذرت میخوام از شما، الان چه دادخواستی باید بدم؟ علیه کدومشون؟ و موضوع دادخواست را هم بفرمایید لطفآ، ممنونم

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

شما باید دادخواست الزام به فک رهن به طرفیت لیزینگ و شریکتون بدید و در آن دادخواست دفاع بفرمایید در مورد فسخ شراکت یا دادخواست به طرفیت لیزینگ بدید و بعد جلب ثالث انجام بدید شریکتون را