مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت هیئت مدیره فعلی مجتمع از کاندیداتوری یکی از مالکان

با عرض سلام و سپاسگذاری از وقتی که برای کمک به مردم میگذارید
بنده قبلا جزو هیت مدیره مجتمع بودم که با انتخابات هیت مدیره جدید روی کار امد،،هفته بعد زمان این مدیریت تمام میشه و انتخابات جدید برگزار خواهد شد،،بنده امادگی خود را برای کاندیداتوری اعلام کردم ولی هیت مدیره فعلی یک روز قبل از تاریخ و موعد اعلام امادگی همسایه ها برای کاندید شدن اسامی خودشان را در مجتمع پخش کرده اند و با کاندیداتوری بنده هم موافقت نکردن به بهانه اینکه هیت مدیره شما رو گزینش نکرده است ،دقیقا مثل شورای نگهبان که صلاحیت میدن یا نمیدن،،ایا هیت مدیره این وظیفه و اهرم قانونی رو داره که به هر کدام از مالکین که دلشون بخواد صلاحیت شرکت در انتخابات و ندن؟؟ و اگر ندارن بنده چه راهکاری دارم؟ ممنون و سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این حق را ندارند شما در روز رای گیری خود را برای مدیریت معرفی کنید وتلاش کنید برای اخذ رای