مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامم 2 ماهه نیومده

سلام من هم گواهینامه دارم هم پاسپورت اقامتی ولی تاریخ گواهینامم تموم شده ، رفتم پلیس ناجا گفت برو اول یه وکالت بگیر بعد گواهینامت رو تمدید میکنیم (اتباعی که ماشین ندارند گواهینامشون تمدید نمیشه) اقا ما وکالت گرفتیم به تمدید دادیمش ولی الان تقریبا دو ماه شده گواهینامم نیومده، گواهینامم هنوز چاپ نشده، الان چیکار کنم، تایخ وکالت هم کم مونده صاحبشم دیگه تمدید نمیکنه، الان اگه برم ناجا یه برگه ای یا یه چیزی میده که بتونم برم تعویض پلاک کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تاریخ وکالت تمام شما مجدد باید وکالت‌نامه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام منتظر بمانید گواهینامه ارسال خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام منتظر باشید گواهینامه ارسال خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت شما منقضی شده باید مجدد وکالت تعویض پلاک بگیرید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر و بررسی مدارک از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زمان وکالت تمام شوید باید دوباره انرا تمدید کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. به ناجا مراجعه کنید و شرایط خود
مبنی بر عدم دسترسی برای گرفتن وکالت مجدد را توضیح دهید. و برررسی کنیید ک گواهینامه شما در مر حله ای میباشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر زمان وکالت تمام شوید باید دوباره انرا تمدید کنید