مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دادن از خارج کشور

سلام
بنده اتومبیلی خریداری کرده ام که پلاکش مال استان دیگری است و برای تعویض پلاک نیاز به وکالت طرف دارم که ایشون در خارج از کشور (دبی) سکونت دارند خواستم ببینم امکان این وجود دارد از دبی وکالت تنظیم کنند و بفرستند ؟! پ.ن مالک ایشان و پلاک بنام پسر برادرش میباشد که وی 15ساله است

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

بله. ایشان می‌توانند وکالتنامه ‌ای به نام شما تنظیم نمایند که می‌بایست در سفارت خانه ایران تایید شود