مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من یه پراید فروختم چون برگه سبزش گم شده بود اون لحظه نتونستم وکالت تعویض پلاک بدم به روزنامه دادم و قرار بود بعد از یه هفته خریدار بیاد کاراش رو انجام بدم الان فقط یه قول نامه دستی بین خودمون هست وکل مدارک هنوز بناممه و خریدار اصلا جواب گوشی نمیده وچون یه شهر دیگه ست نمیتونم پیداش کنم الان چکار باید بکنم که اگر اتفاقی افتاد برای من مشکلی قانونی پیش نیاد خریدار کامل هم تسویه کرده و ازین بابت شکایتی ندارم فقط میترسم با پلاک من برام مشکلی پیش بیاره؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام دادخواست فک پلاک به مراجع قانونی بدهید.

كورش  مكرم شهركي

كورش مكرم شهركي :

دادخواست فک پلاک مطرح نمایید قولنامه را ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست فک پلاک مطرح نمایید قولنامه را ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست فک پلاک به مراجع قانونی بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فک پلاک به مراجع قانونی بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مرکز شماره گذاری پلاک درخواست توقیف نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه
ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را اقامه نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی دهید.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام به راهور مراجعه بفرمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست فک پلاک به مراجع قانونی بدهید.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سلام درخواست فک پلاک بدید تا پلاکتو هرجا باشه توقیف کنن

یک وکیل :

سلام؛همانطورکه برخی از همکاران محترم و محترمه توضیح داده‌اند.کاملترین و روش صحیح قانونی ابتدا مراجعه به دفتر خدمات قضائی و ارسال اظهارنامه با مضمون شرح ماوقع و تعیین مهلت24ساعته برای حضوردرساعت مشخص و دفترخانه‌ای مشخص بااین تذکرکه نتیجه عدم حضور و عواقب قانونی آن درآینده 100٪متوجه خریدارمیباشدوفروشنده هیچ تعهدوضمانت براقدام عملی برای تنظیم سندویاتوقیف خودرو به هر علتی نخواهدداشت وامثال اینگونه موارد که مُستلزم همکاری و حضورفروشنده میباشد..