مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص طرح هادی روستايی

با عرض سلام و احترام،
پدر بنده در روستايي واقع در استان ايلام زميني به مساحت تقريبا 250 متر مربع دارند كه چند سال پيش بنياد مسكن با ادعاي اينكه يك بر زمين نزديك كانال عبور آبهاي سطحي و فصلي مي باشد و يك بر آن جاده عبوري هست براي اجراي طرح هادي روستايي هر دو بر زمين رو بدون اجازه و پرداخت هزينه تملك نموده است، علي ايحال استدعا دارم با توجه به موارد مذكور بنده رو راهنمايي بفرماييد آيا ميتونم با شكايت از بنياد مسكن شهرستان يا هر متولي ديگر اين طرح در مراجع قضايي مبلغ زمين از دست رفته رو بگيرم يا خير؟
ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح و قانونی باید جزئیات زمین بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای ارائه پاسخ صریح و قانونی باید جزئیات زمین بررسی گردد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

در صورتی که سبق تصرف و مدارک مالکیت داشته باشید بله امکان پیگیری هست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک مالکیت شما منجز و قطی بوده و بنیاد مسکن بدون جلب رضایت و توافق اولیه اقدام نموده بله میتوانید شکایت کنید. در نظر داشته باشید چون طرف شما یه سازمان می باشد باید پیگیر و مصر باشید. یادتان باشد حق گرفتنی ست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست قیمت ارزیابی تملک شده بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید قیمت آن را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که سبق تصرف و مدارک مالکیت داشته باشید بله امکان پیگیری هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مدارک مالکیت و تصرف مسبوق به سابقه دارید امکان اقدام می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که سبق تصرف و مدارک مالکیت داشته باشید بله امکان پیگیری هست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با اثبات مالکیت پدرتان امکان ارائه دادخواست و مطالبه ثمن را دارید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورتی که سبق تصرف و مدارک‌مالکیت داشته باشید امکان پیگیری دارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر طرح اجرا شده است یا در حال اجرا است از طریق مرجع مجری طرح حسب مورد اداره راه و اداره آب یا ..... می توانید به نرخ بهای عادله روز تملک آن را مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان ارائه دادخواست و مطالبه ثمن را دارید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که سبق تصرف و مدارک مالکیت داشته باشید بله امکان پیگیری هست