مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

من گلخانه ام را به اجاره داده ام 6 ماه است چک هایشون برگشت شده اجاره نمیدند 2 ماه است وقتشون تمام شده تخلیه نمیکنند . دستور تخلیه گرفته بودم بعلت اینکه مستاجرین منوط اجاره نامه را نشان دادند بعلت نداشتن شهود قاضی عدول کرد میخواستم ببینم با توجه به اینکه در نسخه من و بنگاه 2 نفر 2 شاهد هست میتونم دوباره دستور تخلیه بگیرم توضیح اینکه حکم تخلیه هم گرفته ام منتهی میخوام زودتر تخلیه بشه. ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در زمان اقامه دعوای تخلیه اجاره نامه خودتان را اگر ارایه نداده اید پس ادله اثباتی شما برای اثبات رابطه استیجاری چه بوده است؟

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، چنانچه اجاره نامه عادی در دفتر مشاور املاک تنظیم شده باشد ، هر سه نسخه اجاره نامه باید متحد الشکل و واحد باشند و از لحاظ متن با یکدیگر تفاوتی نداشته باشند وگرنه در قسمت مغایر قابلیت اجرا ندارد . هر سه نسخه قرارداد اجاره برای اینکه واجد شرایط ماده 2 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال 1376 شناخته شوند ضرروریست توسط دو نفر از افراد مورد اعتماد طرفین بعنوان شهود گواهی شده باشد وگرنه طبق بند 5 از ماده 2 آئین نامه اجرائی قانون مذکور از شمول مقررات قانون خارج می باشد .

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم