مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه

با سلام و عرض ادب
بنده مالک یک واحد آپارتمان در یک مجتمع 18 واحدی هستم واحد رو اجاره دادن به یک خانواده 4نفره که متاسفانه 90درصد ساکنین مجتمع از مستاجر بنده ناراضی هستن بخاطر مواردی از قبیل رفت و امد زیاد،ایجاد سرصدا در ساعت مختلف،وغیره که ساکنین چندین بار به بنده زنگ زدن شکایت کردم منم یبار رفتم با مستاجرم صحبت کردم که قرارشد اصلاح کنه،تازه چند بارم من پشت گوش انداختم توجه نکردم که متاسفانه دوباره ساکنین رفتن از مدیر خواستن که رسیدگی کنه مدیرم به من میگه یاتکلیف مستاجر رو روشن کن اگه اقدام نکنی ازت شکایت میکنن
استشهاد نوشتن ساکنین امضاء کردن... ایا میتونم مستاجر رو تخلیه کنم؟
اگه لطف کنید راهنمایی کنید که باید چکار کنم ممنون میشم...

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بخاطر شلوغی وایجاد مزاحمت نمی توانید تا اتمام قرارداد مستاجر نسبت به تخلیه اقدام کنید باید مذاکره نمایید یا اظهارنامه ارسال وبعد شکایت مزاحمت علیه همسایه مزاحم انجام گیرد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نمی توانید تا اتمام قرارداد مستاجر نسبت به تخلیه اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نمی توانید تا اتمام قرارداد مستاجر نسبت به تخلیه اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

نمی توانید تا اتمام قرارداد مستاجر نسبت به تخلیه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمیتوانید تااتمام قرارداد مستاجر نسبت به تخلیه اقدام کنید باید مذاکره نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نمیتوانید تا اتمام قرارداد مستاجر نسبت به تخلیه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی نیاز به بیان جزئیات موضوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نمیتوانید تااتمام قرارداد مستاجر نسبت به تخلیه اقدام کنید باید مذاکره نمایید

سید مجید رمضانی

جناب آقای سید مجید رمضانی :

سلام مذاکره بهترین راه حل می‌باشد و شما نمیتوانید تا پایان مدت قرارداد اقدام به تخلیه مستاجر نمایید