مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه

سلام وقت بخیر چطور میتونم اجاره نامه منزل که کد رهگیری دارد را لغو کنم؟ مستاجر و مالک هر دو رضایت دارند و مستاجر قصد جابجایی دارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از طریق سامانه نشد با رجوع به مسکن و شهرسازی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سامانه و نهایتا از طریق مسکن و شهرسازی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سامانه اقدام کنید و در صورت عدم توفیق از طریق بنیاد مسکن و شهرسازی پیگیری بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام توافقات خود را در ذیل قرارداد نوشته‌و آنرا فسخ کنیذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به املاکی که کد رهگیری صادر کرده مراجعه کنید و قرارداد اجاره را فسخ کنید.
می توانید پشت قرارداد اجاره بنویسید قرارداد با توافق طرفین اقاله گردید و از مشاور املاک بخواهید کد رهگیری را با درج فسخ یا اقاله در سایت ابطال کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با پشت نویسی هردو اجاره نامه مبنی بر اقاله

سید مجید رمضانی

جناب آقای سید مجید رمضانی :

سلام و درود بر شما
اول اقدام شما پیگیری از سامانه یا از طریق مراجعه به مسکن شهرسازی اقدام نمایید