مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه

با سلام یک هفته پیش با مستاجر در بنگاه املاک پیش قرارداد اجاره یکساله نوشتیم مستاجر نصف بیشتر پول ودیعه رو داده و درصد کمی مونده که هنوز نداده البته ایشون هنوز کلید تحویل نگرفتن بخاطر پرداخت نکردن مابقی میخوام بدونم میشه قرارداد بخاطر پرداخت نکردن مابقی پول ودیعه فسخ کرد اونوقت ضرر و زیان به پای چه کسی هست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به متن توافقات مندرج درمبایعه نامه دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
قرارداد اجاره قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط فسخ شده باشد
فسخ کننده باید حق فسخ را پرداخت نماید

یک وکیل

سلام باید مطالبه وجه نماید از دادگاه و درصورتیکه حق فسخ در قرارداد ذکر شده باشد حق فسخ دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل فسخ نیست‌ مگر در قرارداد پیش بینی شده با‌شد

امیر عظیمی

جناب آقای امیر عظیمی :

سلام قرار شما میباست مطالعه شود. اگر حق فسخ و یا انفساخی پیش بینی نشده باشد شما باید از دادگاه بخواهید تا ایشان را به پرداخت الباقی ودیعه محکوم نماید و طی اظهارنامه ای قبل تر مراتب را به اطلاع نامبرده برسانید

سید مجید رمضانی

جناب آقای سید مجید رمضانی :

سلام اگر شرط فسخ ضمن عقد اگر شده باشد فسخ ممکن خواهد بود در غیر از اینصورت شما باید مطالبه مابه التفاوت کرده و امکان وصول خسارت نیز تحت شرایطی ممکن میباشد