مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره نامه

سلام حدودا ٢٥ روزي شده خونه ام رو اجاره دادم كمتر از يك ماه و مستاجر در ابتدا و قرارداد ذكر كرديم كه مهمان نبايد داشته باشيد و در حد معقول و در صورت ايجاد سرصدا و ... تذكر بايد تخليه كنن

و حالا رفت امدهاي نامشروع شبانه خونه دارن و مهمان و سرصدا زيادي دارن
و هر شب بيرون ميرن نصف شب باز ميان اسايش از ما گرفته شده
و از همه مهم تر تو روز قولنامه گفتن متاهل هستن و شوهرشون نگهبان بوده و حالا نيز مشخص شده مطلقه هم هستند و بسيار حرفاي ديگه كه همش دروغ بوده و به بنگاهي كه بوديم نوشتيم هم گفت حق با شما هست .

خواهش ميكنم راهنمايي كنيد چيكار بايد بكنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط قراردای شما ایجاب فسخ اجاره را به شما اجازه میدهد میتوانید فسخ نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت پیش بینی در قرارداد و وجود حق فسخ بله می توان اعمال کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهتره شکایت کنید و این حق برای شما محفوظ است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از بابت مراتب مجرمانه شکایت کنید اعمال فسخ بیس از مدت قرارداد طول میکشد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بهتراست باصلح وسازش مشکل راحل کنیدجون فراینددادرسی حقوقی زمانبراست درغیراینصورت باتوجه به حق فسخی که درقرارداداجاره درنظرگرفته دادخواست متناسب ارائه شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تخلیه به این جهت به سبب عدم انقضای قرارداد زمان بر است
می توانید از باب مشکلات شکایت نمایید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
شکایت کیفری مزاحمت ملکی را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در قرارداد ذکر شده باشد که مستاجر ، متاهل باشند ولی بعد مشخص بشود که مستاجر مجرد است ، موجر با شرایط خاصی حق فسخ خواهد داشت . ولی اگر در قرارداد تصریح نشده باشد موجر حق فسخ نخواهد داشت