مشاوره حقوقی رایگان - دادخواه

من هجده سال است با شوهرم ازدواج کردم و دارای دو فرزند دختر هستم شوهرم دخترم را کتک زد و زندانی کرد تا من اموال خودم که به اسم خودم هست رو به عنوان مهریه و نفقه ی خود و فرزندانم را در دفترخانه ازم امضا گرفت و بعد برگه ها رو برد و با زن دیگری ازدواج کرده و من دخترم رو به پزشک قانونی بردم و هفت درصد پزشک قانونی براش نوشته آیا من میتونم این برگه را ابطال کنم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما شفاف نیست .برگه باامضای شما مبنی بر چه موضوعی بوده ؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم است بهتر است جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید سریع اقدام کنید و اکراه خود را ثابت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید دادخواست ابطال سند را به
علت اکراه و اجبار مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید سریع اقدام کنید و اکراه خود را ثابت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله حتما شما باید دادخواست ابطال سند را به علت اکراه و اجبار مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دلیل وجود اکراه سند قابل ابطال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله حتما شما باید دادخواست ابطال سند را به علت اکراه و اجبار مطرح نمایید