مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش توسط صاحب خانه

سلام. بنده مجرد هستم و یک آپارتمان اجاره کردم و صاحبخونه طبقه اول میشینه.
ایشون هر مهمونی برای من میاد جلوشون رو میگیرن که چه کاره من هستن و با کی کار دارن.
هر زمان صدای قدم‌های من رو هم توی راه‌پله بشنون در واحدشون رو باز می‌کنن و سرک می‌کشن.
به مسائل خصوصی دیگه بنده هم کار دارن البته.

امروز که بهشون اعتراض کردم با رفتار خیلی بد و دا و فریاد گفتن خونه خودمه هر کاری دلم بخواد انجام میدم. در جواب حرفهام هم مرتب می‌گفتن من این خونه رو به یه نفر اجاره دادم. حق نداری هر روز هرروز مهمون بیاد برات. اصلا درک نمیکنن خونه‌ای که اجاره دادن تا زمانی که در اجاره منه مال منه.

سوال من اینه که در صورتی که آزاراشون بیشتر شد یا حتی در همین حد، اقدام قانونی میشه علیهشون کرد یا نه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .صرف دخالت کردن وبه اصطلاح فضولی کردن فاقد وصف کیفری است بامذاکره حل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایجاد مزاحمت کنند با ادله مستند میتوانید اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ایجاد مزاحمت کنند با ادله مستند میتوانید اقدام به شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایجاد مزاحمت کنند با ادله مستند میتوانید اقدام به شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ایجاد مزاحمت کنند با ادله مستند میتوانید اقدام به شکایت کنید