مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه که صاحب خانه هم هستند برای مستاجر

باسلام و خسته نباشید
ما در خانه ای ساکن هستیم به عنوان مستاجر که صاحب خانه در طبقه بالایی ما سکونت دارد و سروصدای زیاد بچه ها و خودشان, وقت و بی وقت موجب آزار ما شده, من پرستار هستم و وقتی از شیفت به منزل برمی‌گردم با سر و صدای بچه ها و داد و بیداد مادر و پدرشان نمیتوانم استراحت کنم, چندباری تذکر داده ایم اما فایده ای نداشته؛ آیا میتوان با اینکه 7ماه از مهلت اجاره نامه وقت باقیست با عنوان مزاحمت پول رهن را پس گرفت و خانه را خالی کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به هر دلیلی قصد دارید که تخلیه قبل از سررسید اجاره نمایید مکلف هستید اجاره ماه بعد را پرداخت و نهایتا پول رهن الاجاره را دریافت کنید . بعضی از مالکین میگویند در صورتی رضایت میدهیم که، مستاجر جدید را پیدا کرده و متقاضی مبلغ کمیسیون بنگاه را بپردازد. اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پروسه اثبات طولانی است و تا زمان حکم قطعی احتمالا قرارداد اجاره به پایان می رسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستاجر در هر زمانی میتواند منزل را تخلیه و درخواست مطالبه مبلغ رهن را از موجر نماید ولی باید اجاره بها یک ماه را به موجر پرداخت نماید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا زمان حکم قطعی احتمالا قرارداد اجاره به پایان می رسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر شرایط فسخ را داشتید میتوانید اقدام کنید در غیر اینصورت میتوانید بابت مزاحمت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مفاد قرارداد شما امکان ان در صورت رضایت موجربا تخلیه میسور است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موجر میتواند هر زمان تخلیه کند ولی یک ماه اجاره را باید پرداخت کند