مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رایانه ای

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم : در سال 1398 مبلغ 5000000ریال به حساب بانک ملی پسرم در 5 نوبت واریز شده و بعد از چند ثانیه دوباره برداشت شده اس ام اس عملیات بانکی فعال نبوده و از مبلغ واریزی و برداشت آن مطلع نشده بود البته مبلغ بعد از حساب پسرم به حساب دو نفر دیگه هم واریز و برداشت شده پرونده از اراک به تهران ارسال میشه وپیامک از طرف دادگاه به پسرم اومد چون در زمان کرونا بود نرفت به هر سه نفر صاحب حسابها 5000000ریال پرداخت به شاکی با 6 ماه زندان حکم غیابی صادر شده با شاکی صحبت کردم و رضایت ثبتی گرفتم رضایت را خود شاکی به دفتر خدمات قضایی تحویل داده و در پرونده قرار گرفته حالا سوالم این است آیا با رضایت شاکی 6 ماه زندان هم بر طرف میشه یا باید واخواهی بنویسیم لازم به توضیح است پسرم هیچ گونه سابقه قضایی ندارد محل سکونت ما در استان آذربایجان غربی هست پرنده در تهران مجتمع قضایی شهید مطهری است در این مورد ممنون میشم راهنمائیم بفرمائید با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حبس از باب جنبه عمومی جرم است اگررای غیابی بوده واخواهی دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حبس از جنبه عمومی جرم است رضایت از جنبه خصوصی اگر رای غیابی بوده واخواهی نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حبس از باب جنبه عمومی جرم است اگررای غیابی بوده واخواهی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید جزئیات موضوع و نوع جرم مشخص گردد
ظاهرا جرم شما دارای جنبه عمومی است و با رضایت شاکی فقط شامل تخفیف میشوید ولی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید جزئیات موضوع و نوع جرم مشخص گردد ظاهرا جرم شما دارای جنبه عمومی است و با رضایت شاکی فقط شامل تخفیف میشوید