مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام.5سال پیش یک واحد آپارتمان را طبق قولنامه از شخصی خرید کردم و ایشان قرار بود تا 3 ماه بعد سند بزنند.در متن قولنامه جریمه تاخیر نیز قید شده.الان بعد از 5سال مشخص شده که ایشان اجازه فروش واحد را نداشته وشرکت سازنده ادعای فروش مال غیر را دارد.لازم به ذکر است که سندها نیز تنظیم شده وبه نام مدیرعامل شرکت میباشد.فروشنده اذان دارد که این واحد و5واحد دیگر به عنوان حق الزحمه ایشان از طرف شرکت بوده وشرکت هم میگوید ایشان به تعهد کاریش عمل نکرده .حال تکلیف بر من چیست وچه نوع دادخواستی باید تنظیم گرددکه از دوطرف بازی نخورم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و
شرکت سازنده مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.