مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند آپارتمان

سلام
آیا در دادخواست الزام به تنظیم سند اپارتمان ؛ بایستی خواسته را الزام به اخذ پایانکار؛صورتمجلس تفکیکی و اخذ اسناد تک برگ و سپس الزام به تنظیم سند رسمی را قید کنیم و اگر قید نکنیم دادخواست آیا در دادگاه بعلت آنکه اپارتمان سند تفکیکی نداره و کل مجتمع یک سند داره رد میشه یا نه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه چطور دادخواست نوشته شود در صلاحیت وکلاست و نمی‌توان با سوال و جواب کوتاه به آن دست پیدا کرد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

حتما باید الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی هم جزئی از خواسته هایتان باشد و گرنه به دعوای الزام به تنظیم سند رسمی رسیدگی نخواهد شد.