مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند و خسارت دیرکرد

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان نوساز خریداری کردم و تحویل گرفتم و قرار بر این بود برج 5 سال 1400 در دفترخانه تنظیم سند انجام شود. که فروشنده در ان تاریخ نتوانسته بود سند را اماده کند و درگیر مسایل پایان کار و خلافی بوده است. اکنون بعد از 11 ماه سند آماده شده است و در قرار داد خسارت تاخیر در عدم تعهد روزانه پانصد هزار تومان تعیین شده بود. فقط من در تاریخ موعد دفترخانه چون سندی اصلا حاضر نشده بود گواهی عدم حضور فروشنده نگرفتم ولی از استعلام از ثبت مشخص میشود سند اصلا در آن تاریخ وجود نداشته و 11 ماه بعد تازه صادر شده است. به نظرتان شکایت کنم بابت خسارت تاخیر با توجه به اینکه عدم حضور فروشنده را نگرفتم و اظهارنامه برای ایشان نفرستاده بودم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اظهارنامه ارسال و تاریخ جدید اعلام و در آن تاریخ به دفترخانه مراجعه و گواهی عدم حضور بگیرید

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
نحوه سوال مشخص هست که مشورت گرفتین از وکیل
لذا مانعی جهت طرح دادخواست نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که در تاریخ مقرر در دفترخانه حاضر شود و اگر حاضر نشد می توانید گواهی عدم حضور بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت میتوانید به موجب دادخواست وجه التزام را مطالبه کنبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید به موجب دادخواست وجه التزام را بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که در تاریخ مقرر در دفترخانه حاضر شود و اگر حاضر نشد می توانید گواهی عدم حضور بگیرید