مشاوره حقوقی رایگان - صلح و سازش

کسی از پدرم به اتهام ورود به منزل به عنف و تهدید و افترا و توهین شکایت کرده و در دادیاری مصالحه کردند که پدرم پول و دستمزد وکیل شاکی را بپردازد و شاکی هم رضایت داده
حالا وکیل اون شاکی به من گفت که این پرونده بطور کامل بسته نشده و هر وقت اراده کنیم میتونیم باز به اجرا دربیاریم
آیا واقعیت داره؟؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

احراز صحت امر منوط به اگاهی از روند اعلام رضایت . اگر در پروتده اعلام رضایت شود با توجه به ضرورت قید عبارت رضایت بلاقید و شرط ، امکان بازگشایی مجدد نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر درخواست ترک تعقیب نموده باشد و ظرف مدت یک سال می تواند مجددا آن را مطرح نماید