مشاوره حقوقی رایگان - پرونده از آمار کسر و بایگانی می گردد

با سلام خدمت شما. 70 میلیون از همکارم چک بدون ثبتی دارم دیروز جلسه شورای حل اختلاف داشتیم و ایشون نیومدن ابلاغیه جدید اومده برام به این مضمون پرونده به استناد ماده 8 قانون شورای حل اختلاف از آمار کسر و بایگانی میگردد. و سازش امکان پذیر نمی باشد،سوالم اینکه الان باید چه اقدامی کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما هیچ منتظر باش تا پرونده بره دادگاه به شما خبر می دهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدامی از سوی شما لازم نیست و پرونده به دلیل عدم سازش به دادگاه حقوقی ارجاع داده خواهد شد.