مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر سازش در تاریخ 1403/01/14 صادر گردید به چه معنی است؟

دستور قضایی مبنی بر سازش در تاریخ 1403/01/14 صادر گردید به چه معنی است؟
آیا شاکی درخواست سازش نموده یا رویه کلی شورای حل اختلاف است.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون آیین دادرسی مدنی، سازش در هر مرحله از دادرسی ممکن است و طرفین در این خصوص دعوت می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری
درخواست سازش شده یا مقام قضایی چنین تصمیمی اتخاد کرده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نماید می‌بایست حضوراً از شعبه پیگیری نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست سازش صورت گرفته رسیدگی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت جلسه سازش برگزار خواهد شد تا از این باب رسیدگی صورت گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده در ابتدا به شعبه سازش ارسال می‌شود معمولاً و اگر نتیجه نرسید به دادگاه می‌رود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به توضیح بیشتر هست ولی در برخی استانها ابتدا دعاوی را به شورای حل اختلاف برای سازش ارجاع می دهند ولی موارد دیگر هم هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام جلسه سازشی ترتیب داده خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
رویه کلی به این صورت است و وظیفه ذاتی سوراخ حل اختلاف ایجاد صلح و سازش بین طرفین آیت.