مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

چند سال پیش خودرو تیبا را فروختم و بنام همسرم کوئیک ثبت نام کرده و تحویل گرفتیم سپس قرعه کشی ایرانخودرو بنام زن برادر همسرم رانا پلاس برنده شدیم. همسرم کوئیک را فروخت و مبلغ را به حساب عروسشان واریز کرد و رانا را تحویل گرفتیم. اکنون بعد از یکسال و اختلاف و جدایی با همسرم رانا را اعلام سرقتی کردند آیا راهی برای اثبات وجود دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دال بر وکالتنامه و انتقال سند ‌ و شهود دارید در دفاعیات خود ارائه نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مدارکی دال بر وکالتنامه و انتقال سند ‌ و شهود دارید در دفاعیات خود ارائه نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مدارکی دال بر وکالتنامه و انتقال سند ‌ و شهود دارید در دفاعیات خود ارائه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدارکی دال بر وکالتنامه و انتقال سند ‌ و شهود دارید در دفاعیات خود ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که مدارکی دال بر وکالتنامه و انتقال سند ‌ و شهود دارید در دفاعیات خود ارائه نمایید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتیکه خودرو رانا متعلق به شما باشد و پرداخت ثمن معامله از جانب شما طرح دعوی سرقت بی نتیجه خواهد ماند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدارکی دال بر وکالتنامه و انتقال سند ‌ و شهود دارید در دفاعیات خود ارائه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را ثابت کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدعی و شاکی با مدارک‌ باید ادعای خود را ثابت نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید با مشورت با یک وکیل با تنظیم یک لایحه محکم اثبات نمایید که خودرو متعلق به شما بوده است و ..