مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

سلام من نزدیک 1سال هس پول ریختم حساب عموم. گفت هرماه سودمیدیم ندادن اخر سر شکایت کردیم تودادگاه همش میگفت اینابدهکارم بودن یا اولش میگفت پولی نریختن خلاصه نظر وکیل این بود که این پولی نریخته به جایی به عنوان سودخودش برمیداشته. نظر قاضی دادن پرونده به دست پلیس فتابود ک کارشناس گفت اکانتتون بیارید وقتی بردیم گفت ایشون ثبت نام کردن شمارو و خودشونم ازبالادستیا شکایت کردن وعملا کاری برای مانکردن
ایا اخرش اینه ؟ یا اعتراض بذاریم گاهی میگم. شاید کارشناسو خریده
اون همه ترس و زنگش ک شکایت نکنید. اخرشم ب نفع اون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر چیزی ممکن است در هر صورت نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به شکایت ادامه بدهید چون شما خودتان ثبت نام نکردید بنابراین مسئولیتی متوجه شما نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اعلام میکردید که پول را به ایشان قرض داده اید و حالا مطالبه پول خود را دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت پیگیری دارد ،
جهت اظهارنظر بهتر ترجیحا از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه حقوقی اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری کرده و محکوم می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از نظر کیفری به نتیجه نرسیدید دادخواست حقوقی ارائه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت عمو بدهید به هر حال بدهکار شماست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دادگاه حقوقی اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توسط وكيل شكايت مستدل و منطقي طرح نماييد تا نتيجه مطلوب حاصل گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید اقدام قانونی انجام نمایید می توانید اعتراض کرده و دفاع کنید به نظر شما می بایست اعلام می کردید که پول را قرض داده آید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده هایی که به این شکل مطرح می‌شوند یعتی پلیس فتا ضابط تعیین می‌شود و ساز و کار های جدید در میان است بدون دخالت وکیل نتیجه بخش نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادگاه حقوقی اقدام نماییداسناد و مدارک نیاز به بررسی دارد