مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

با سلام بنده توسط یک اشنا با این شرکت اشنا شدم به من گفته بودن این بورس بین المللیه و حقوق ثابت میده اونم به دلار، بعد از مدتی که فهمیدم این شرکت کلاهبرداریه گفتم پولم رو بدید با سود پولی که گفته بودید زدن زیرش، من از فایل های صوتی که کاملا مشخص میکنه لیدر کیه و از کسی که پول به حسابش زدم مدارک دارم شکایت کردم ایا میتونم از کسی که لیدر اصلی و کسی که پول تو حسابش رفته شکایت کنم و به نتیجه برسم؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بستگی به اینکه قراردادتان چگونه است دارد؟ مدارکتان چیست؟ لازم است مستندات شما بررسی گردد.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
آیا قرادادی تنظیم کرده اید؟
مستندات و مدارک شما باید حضوراً بررسی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مشخصات وی و شرکت مدنظر را دارید میتوانید از طریق پلیس فتا تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی فیشینگ شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شما شکوائیه خود را به صورت
صحیح مطرح کرده باشید نتیجه
خواهید گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این گونه شرکت‌ها شرکت هرمی و کلاهبردارتلقی می گردند لذا می توان شکایت خود را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق پلیس فتا تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی فیشینگ شکایت کنید