مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدید نظر استان

دعوی به خواسته مطروحه قابل استناد نبوده لذا دادگاه با استناد به مواد 2-358 قانون آیین دادرسی مدنی ضمن نقض رأی تجدیدنظر خواسته قرار عدم استماع دعوی خواهان بدوی را صادر و اعلام می نماید. رای صادره قطعی می باشد. این رأی یعنی چه؟ آیا رأی دادگاه بدوی تأیید شده یا خیر لطفا بفرمایید. چه کار بایدکرد.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دعوای بدوی به دلیل عدم رعایت برخی شرایط قانونی قابل استماع و رسیدگی، نمی باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای صادره از دادگاه بدوی توسط مرجع تجدید نظر به علت عدم رعایت مسائل شکلی منتهی به صدور قرارعدم استماع در وضعیت کنونی گردیده است و می‌توانید مجدداً دادخواست مناسب و با رعایت نکات مذکورطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای بدوی تایید نشده و رد شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دعوای بدوی به دلیل عدم رعایت برخی شرایط قانونی قابل استماع و رسیدگی، نمی باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی دادگاه بدوی ، رای را به غلط صادر کرده است و شما میتوانید دوباره اقامه دعوا نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعنی دعوای بدوی بعلت نداشتن شرایط درست شکلی قابلیت استماع و رسیدگی را ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه بدوی و تجدیدنظر هر دو رد شده اند .. حقی به خواهان داده نشده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یعنی دادگاه بدوی ، رای را به غلط صادر کرده است و شما میتوانید دوباره اقامه دعوا نمایید .اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

خیر رای دادگاه قبلی نقض شده اگر خواهان پرونده بودید مجددا با مشاوره از وکیل دادخواست مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام رای بدوی نقض شده است دوباره اقدام نمایید