مشاوره حقوقی رایگان - اجرا نکردن صحیح رای دیوان توسط سازمان مربوطه

سلام و عرض ادب بنده 20 سال در شرکت برق منطقه ای مازندران مشغول هستم که شکایتی در مورد اجرا نکردن قوانین استخدام فرزندان جانبازان 25 درصد به دیوان دادخواست دادم که بعداز سه سال در سال 93 موفق شدم رای به نفع صادر شده متن رای ( از قراردای به رسمی ) تبدیل وضعیت شوم که سازمان بنده بعداز چند ماه در همان سال با توجه به مدرک کارشنایم برایم استخدام کارگری داعم زدن یعنی کارگری زدن در صورتی که از همان سال باتوجه به رای دیوان برایم کارمندی محسوب میشد که اجرا نکردن و دلیلشون اینه که در سال 93 شما قرارداد مدت معین بودین و میگن این نوع قرارداد کارمندی محسوب نمیشود ولی مشابه رای من که در همان دستگاه اداری برایشان کارمندی زدن ایا میتونم بعد چند سال به شعب دیوان اطلاع بدم که رای رو درست انجام ندادن ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را از طریق دیوان پیگیری کنید