مشاوره حقوقی رایگان - ثنا نداشتم ابلاغ میامد در خونه خودش میگرفته

سلام خسته نباشید. بنده باخانمم و دوتا بچهام که با هم زندگی میکردیم که خانمم تمامی مدارک 3 تا زمین و دو تا خونه را با مقدار80 ملیون پول و 200 گرمی طلا سند ماشین را بی خبر از گاو صندوق برداشته بابت مطالبه 300 عدد سکه و یه مسکن مهر در پردیس را فروخته و 450 ملیون داده به وکیل و توقیف همه را گرفته و بی خبر من به مزایده گذاشته و خونه راکه 22سال زندگی کردیم بنام خودش کرده و ‌6 میلیارد دو برابر مهریه اش گرفته من ثنا نداشتم هیچ احضاریم به دستم نرسیده که امضاء کرده باشم من بعد 50سال زحمت و کار بی خانمان شدم ایا این خونه مستثنیات دین میشه یا نه بی خبر من که منو فرستاده شهرستان مواضب بابای الکی مریضش بودم و از جیب خودم براش موز پوست میگرفتم تا دخترش با خیال راحت خونه ام را مزایده بزاره و بنام خودش برداره
از بعد عید که فهمیدم دوتا شکایت سرقت و خیانت در امانت کردم که هر دو مختومه شد
خواشمندم برای رضای خدا اگر راهی بند و ماده ای میدونید که بتونم این خونه 80متر ط4 بدون اسانسور پردیس 700تومان قیمت زده رابگیرم ممنون میشم حق الزمه را رو چشمم میریزم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد اما یک خانه مسکونی در شان عرفی محکوم علیه از مستثنیات دین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام یک خانه حداقلی جزء مستثنیات دین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح و قانونی باید جزئیات موضوع شما بررسی گردد تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به بررسی دارد اما یک خانه مسکونی در شان عرفی محکوم علیه از مستثنیات دین است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یک خانه جز مستثنیات دین محسوب می گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید