مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی

سلام خسته نباشید..ببخشید من وقتی 6 یا 5 سالم بود خونه مادربزرگم میرفتیم همش و خب الان هم میریم ، بعد فامیل های ما هم میان، وقتی ک 5 سالم بود مامانم می خواست بره بیرون و پسر خالم ک 16 سالش بود رو گذاشت پیش من تا مراقبم باشه،وقتی تنها شدیم اون گفت بیا بریم بازی کنیم بعد من رو برد تو انباری مادربزرگم و شلوارشو آورد پایین و دستم رو به زور روی آلتش میزاشت،منم بچه بودم ترسیده بودم و خیلی خجالت میکشیدم و سعی میکردم دور شم ازش ولی اون دستمو گرفته بود و همین طور میگف باید دستمو رو آلتش بزارم،اینکار رو دوبار باهام به زور کرد و مجبورم میکرد به آلتش دست بزنم حتی برای بار سوم هم نزدیک بود اینکار رو تو خونه خودمون انجام بده ولی شانس آوردم دختر خالم بود و رفتم تو بغل دختر خالم تا پسر خالم کاری باهام نداشته باشه ..انقدر ترسیده بودم که حتی دستشویی میترسیدم برم..حدود 12 سال میگذره من الان 17 سالمه،کنکور دارم و تازه دهم بودم یهو یادم اومد دوباره این خاطره و تازه فهمیدم چی کار کرده..لطفا بگین چی کار کنم خواهش میکنم..همش حس گناه و آلودگی و افسردگی دارم..همش صحبت پسر خالم تو خونمون هست و هر هفته خانوادشو و خودشو میبینم یا حتی جدیدا وقتی تو خونه هم راه میرم و مامانمو میبینم یاد خالم میفتم و یه جوری میشم...خانوادم نمیدونن..میشه لطفا کمک کنین بگین چطور بتونم شکایت کنم؟آیا آزار جنسی محسوب میشه؟از لحاظ جسمی آسیب ندیدم ولی از لحاظ روحی حالم خیلی بده..لطفا پاسخ بدین..

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

جرم است ولی این جرم چون خیلی سال است ازش میگذرد شامل مرور زمان شده ولی اگر جدیدا چنین رفتاری اتفاق افتاده است میتوانید تخت عنوان روابط نامشروع مطرح کنین و به یک روان شناس هم جهت قوی شدن روحیه خود مراجعه کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد شما خواهد بود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه شما هنوز به بلوغ نرسیده بودید گناهی متوجه شمانیست واز فکرهای ازاردهنده پرهیز نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما آزارجنسی دیدید و حق دارید ناراحت باشید اما اولا شما بچه بودید پس ابدا هیچ گناه و تقصیری متوجه شما نیست در ثانی اثباتش در دادگاه مشکل است پس فعلا سعی کنید از یک روانشناس خبره مشورت بگیرید تا این افکار ناراحت کننده دفن شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظر نمیرسد اقدام قضایی در این خصوص به نتیجه برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و در صورت شکایت بدتر برای خود شما بد میشه و فامیل فکر میکنند رابطه داشته و... .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باتوجه به اینکه شما هنوز به بلوغ نرسیده بودید گناهی متوجه شمانیست واز فکرهای ازاردهنده پرهیز نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی نیاز به بیان موضوع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهترین راه مشاوره با یک روانشناس مجرب می باشد امکان به نتیجه رسید شکایت به جهت مرور زمان سخت می باشد