مشاوره حقوقی رایگان - گزارش مواد مخدر

سلام
بنده گزارش یک فروشنده مواد مخدر را مدتی قبل ب کلانتری دادم . کلانتری شخص را در ویلایی با یک خانم دستگیر کرده با کلی پایپ و ترازو و وافور و مشروب و ده گرم شیشه و پنج گرم سوخته اما بعد از چند روز مرا نیز جلب کردن
چرا که ایشان شاکی شدن من ب قصد متهم کردنشان مواد جاساز کردم . با توجه ب پیام های رد و بدل شده ما بینشان و سابقه دار بودنشان مشخص شد ک مصرف کننده و فروشنده هستند و در اظهارات کتمان حقیقت کردند. باز هم برائت برای من صادر نشده نمیدونم چرا واقعا ایا گزارش دادن جرم است ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید با دلایل وامارات از خود دفاع کنید، در دادسرا نشد در دادگاه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اعلام کننده جرم باید خودش شاهد وقوع جرم بوده باشدوجرم هم جنبه عمومی داشته باشد اتهامات معنونه دارای جنبه عمومی هستند لکن اگر جرم موصوف اثبات نشود ودرخصوص متهم قرارمنع تعقیب صادرشود متهم می تواند باتهام افترای عملی ونسبت دادن جرم به او وبااحراز سونیت اعلام کننده جرم از اعلام کننده شکایت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مدارک خود را به دادسرا و دادگاه مربوطه ارائه کنید. اصل بر برائت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک خود را به دادسرا و دادگاه مربوطه ارائه کنید. اصل بر برائت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم نیست برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده در چه مرحله ایی است ؟

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک باید بررسی شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مدارک باید بررسی شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر جرم نیست می توانید اعتراض نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر پرونده هنوز در کلانتری و در م احل تحقیقات مقدماتیست کمی طول میکشد منع تعقیب صادر گردد