مشاوره حقوقی رایگان - اخطاریه ذی سمت و مرتطبین

سلام برای من اخطاریه از حل اختلاف اومده که جهت رسیدگی به مجتمع 30حضور بهم رسانید رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین معنایش چیست ؟ میخواستم ببینم من مرتکب جرمی شده ام

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
به معنای آن است که شما جزو طرف اصیل پرونده می‌باشید ، یا خواهان یا خوانده، یا شاکی یا متشاکی که با توجه به اتفاقات پیرامون خود میتوانید تشخیص دهید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ذی سمت یعنی کسی که در دعوا دارای سمت است شاکی