مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریزی

باسلام
پدربنده یک ملکی رابا مبایعه نامه ووکالت نامه از شخصی خریده. که فروشنده ازدادن سنددفترچه ای امتناع کرده به همین دلیل دادخواست الزام به تنظیم سند دادیم که ازانجایی که خودفروشنده وکالتی زمین راخریده بود وبه نام پدربنده تفویض وکالت نموده متوجه شدیم که فروشنده با وکالت نامه خودسند رابه نام خودش انتقال داده وسندملک به خاطر100میلیون جریمه محکوم شده فروشنده درحق جهاد بازداشت شده
حال سوال بنده این که اگرما 100میلیون را واریز کنیم وسند را ازا دکنیم وانتقال بدیم چون قاضی پرونده گفت که به خاطر بازداشت بودن نمیشه حکم داددراین صورت بعد از اتمام کار مامیتوانیم 100میلیون وجه واریز شده را از فروشنده مطالبه کنیم ودچار ضرر نشویم؟
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو و بررسی مدارک است. تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت محکومیت ایشان به فک رهن بله پس از پرداخت شما در همان پرونده می توانید از ایشان وصول نمایید و نیازی به پرونده جدید نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید دادخوست مطالبه وجه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید