مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

در پارکینگ ساختمان ، دو نفر بصورتی پارک می کنند که بخشی از ماشین آنها در مشاعات ساختمان قرار می گیرد. از آنجاییکه ماشین آنها بزرگ است برای راحتی در پارک کردن و سوار و پیاده شدن از یکدیگر فاصله می گیرند و بخشی از ماشین خود را در مشاعات قرار می دهند. در نتیجه من در پارک کردن فضای کافی نداشته و به سختی پارک می نمایم. آیا راه حلی دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تصرف در قسمت مشاع مستلزم اجازه سایرین است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا با مدیریت ساختمان در میان بگذارید تا جای پارکینگ ها عوض شود و اگر نتیجه نگرفتید ، دادخواست حقوقی ممانعت از حق دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق مدیریت ساختمان و اظهارنامه اقدام نمایید در ثورت عدم نتیجه تامین دلیل نموده و رفع مزاحمت مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بدوا تامین دلیل بدهید سپس دادخواست ممانعت از حق مطرح نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید دعوای رفع مزاحمت مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید مورد را تامین دلیل کنید و بابت مزاحمت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید با مذاکره و مسالمت آمیز موضوع را حل و فصل نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا تامین دلیل دهید و دادخواست ممانعت از حق دهید