مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

با سلام،سه ماه از دریافت اولین قسط مهریه ام میگذرد که همسر سابقم دادخواست تعدیل قسط داده،آیا لازمه که من هم دادخواست تعدیل قسط بدم یا صبر کنم در همان جلسه ای که دادگاه مشخص کرده که هردو طرف حضور داشته باشند توضیحاتم را ارائه بدهم،با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام توضیحات شما ممکن است از تعدیل مهریه به تقاضای زوج جلوگیری نماید لیکن تعدیل مهریه بابت افزایش یافتن اقساط منوط به تقدیم دادخواست و یک رسیدگی ماهیتی و تمام عیار می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر دلایلی مبنی بر رد تعدیل دارید در دادگاه ارایه دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سه ماه مدت زمان بسیار کمی است و اگر تغییری در وضعیت مالی تان ایجاد نشده این دفاع را بفرمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

صبر كنيد دادخواست شما پذيرفته نميشود