مشاوره حقوقی رایگان - حق شارژ ساختمان

سلام و وقت بخیر
در واحدی زندگی می کنیم که دو مغازه دارد و مغازه دارها هر کدام دو جای پارکینگ دارند و از پارکینگ استفاده می کنند. نحوه دریافت شارژ به چه میزانی می باشد و ایا غیر از شارژ در مشاعاتی همانند تعمیر سقف باید مشارکت داشته باشند یا خیر ؟ متشکرم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
هر مالک در هزینه های مربوط به مشاعات شریک بوده و هزینه‌های مربوط به سرایدار، نگهبان، متصدی آسانسور، هزینه نگاهداری تأسیسات، باغبان، تزئینات قسمت‌های مشترک و غیره به طور مساوی بین مالکین یا استفاده کنندگان تقسیم می‌گردد، تعیین سهم هر یک از مالکین یا استفاده کنندگان با مدیر یا مدیران می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این موارد باید توافق برای میزان شارز شود وصاحبان مغازه هم باید هزینه پشت بام را بپردازند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه تعمیر مشاعات باید پرداخت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در مشاعات کلیه مالکین متصرفین وظیفه پرداخت هزینه تعمیرات و تجهیز را خواهند داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله همه مالکین باید در هزینه مشاعات مشارکت کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سقف مشترک با سایر واحدها دارد بله باید پرداخت کند