مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق شارژ

با سلام ... بنده مدیر ساختمان بودم و با احترام به تصمیم جمع مدیریت را تحویل دادم ولی چند واحد حق شارژ را پرداخت نکرده و نمیکنند... از آنجایی که بنده هزینه کرده ام و مدیر جدید صندوق را منفی تحویل نمیگرفتند حساب بنده باقی ماند و هزینه ی شارژ هم باید پرداخت کنم و با بنده همکاری نشد ... راهکار قانونی دریافت طلبم از همسایگان چگونه است ... سپاسگزارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادله موجود مطالبه وجه به طرفیت مدیونین نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید وجوهی را که پرداخت کردید با ارایه دادخواست از همسایگان بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
امکان طرح دادخواست مطالبه وجه خواهید داشت

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام.ابتدائا اظهارنامه علیه همسایگان ارسال کنید ،سپس دادخواست مطالبه وجه ارائه دهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس میتوانید دادخواست بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

بر اساس قوانین شارژ ساختمان در ماده 10 قانون تملک آپارتمان‌ها در صورتی که واحدی از پرداخت شارژ ماهیانه سر باز زد، هیئت مدیره می‌تواند با پر کردن اظهارنامه مبنی بر عدم پرداخت حق ماهیانه و درج مبلغ بدهی به طور حقوقی درخواست پرداخت شارژ کند.

در صورتی که فرد بدهکار باز هم بدهی خود را نپرداخت، هیئت مدیره می‌تواند به مراجع قضایی شکایت کند و دادگاه‌ها ملزم هستند که به این دسته از پرونده‌ها بصورت سریع و خارج از نوبت رسیدگی کنند. بر اساس حکم دادگاه بر اساس قوانین وصول شارژ ساختمان تا زمانی که فرد به عدم پرداخت حق شارژ ماهیانه ادامه دهد، از هرگونه استفاده از امکانات عمومی مجتمع محروم خواهد بود.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

توضیح زیاد دارد قانون تملک آپارتمانها را بخوانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی ارسال و سپس دادخواست حقوقی مناسب‌ طرح شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وجوهی را که پرداخت کردید با ارایه دادخواست از همسایگان بگیرید مطالبه کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید

ابتسام فرحانی

سرکار خانم ابتسام فرحانی :

با سلام.ابتدا اظهار نامه بدید و سپس دادخواست مطالبه وجه

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت واحد هایی که پرداخت نکرده اند مطرح نمایید