مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اینکه حساب دفتری ندارم

سلام چگونه اثبات کنم ک حساب دفتری ندارم و شخص باحیله خودش را طلبکار قلمداد کرده است؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که مدعی است باید ادعای خود را ثابت کند و شما لازم نیست کاری انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت مدعی باید دلیل ارائه کند و انکار خوانده با قسم ثابت میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ایشان باید بتواند ادعای خود را ثابت کند

مینا احمدی

مینا احمدی :

ميتوانيد از شهادت شهود كمك بگيريد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام هر کس مدعی حقی یادینی برگردن دیگری باشد بایستی بتواند آن را اثبات نماید در غیر اینصورت با سوگندمدعی علیه پرونده مختومه می گردد شما می توانید سوگند یاد نمایید که مدعی طلبی پیش شما ندارد،ضمن اینکه صرف ادعامثبت مد عانمی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سبام
باید دید مدارک وی چه چیزهایی می باشد . سوال ناقص است