مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی ملک در حریم راه

سلام بنده یه ملکی دارم که حدود پنجاه متر از جاده اصلی فاصله داره و تقریبا تخریب شده قدمتش هم حدود چهل ساله الان میخوام از نو بسازمش اما اداره راه مخالفت میکنه میگه تو حریمه ایا بندی یا قانونی وجود داره که از طریق قضایی اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام چنانچه کاربری ملک و راه دسترسی آن مطابق با طرح های مصوب جامع باشد میتوانید درخواست صدور مجوز از اداره راه داشته باشید، البته نوسازی ممنوع نیست بلکه احداث ملک جدید ممنوع هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به عنوان مالک می توانید پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در حریم باشد اداره راه بایدخسارت آن را به نرخ روز به شما پرداخت نماید باید از طریق اداره راه و ترابری موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مرجع مربوطه می بایست جویا و سوال نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواستی به دیوان عدالت اداری حسب مورد به طرفیت شهرداری و اداره راه مطرح نمایید