مشاوره حقوقی رایگان - ضر و زیان توقیف خودرو

سلام عذرمیخام. بابت توقیف وانت وسیله امرارمعاش که خانم مطلع بوده که وسیله کارآست به مدت چهار ماه توقیف در پارکینگ کرده وشوهربااثبات موضوع رفع توقیف میکند .آیا میتوان بابت ضررزیان وارده شکایت کرد.ممنون

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام خیر چون مرجعی که صلاحیت دارد مستثنیات دین را تشخیص دهد مراجع قضایی و شبه قضایی است نه محکوم له یا طلبکار.