مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

همسر من از اردیبهشت منزل رو ترک کرد و بعد از 4 ماه رفت مهریش رو گذاشت اجرا بعد من 4تا اظهار نامه براش فرستادم و گفتم منزل علی حده آماده کردم و در در شهریور ماه درخواست عدم تمکین دادم الان چه کارهایی میتونم انجام بدم تا در پرونده کمکم کنه
با تشکر فراوان...

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همان دادخواست الزام به تمکین کافی است. بعد از صدور رای مهریه ، شما دادخواست اعسار بدهید تا به زندان نیفتید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید منزل مسکونی در شأن زوجه با تمام وسائل آماده کنید تا توسط کارشناس رسمی بازدید شود و تایید بشود و بعد از صدور حکم ناشزه بودن زوجه
میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای مشاوره بهتر نیاز به گفتگوست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .