مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام پدرمن چند ماهی بود که‌ بیماری کلیوی داشت بعدتصادف کرد ماشن بهش زدپاش شکست بعداز 10روزعمل شد پاش پلاتین گزاشتن اوردیمش خونه بعداز 4روزحالش بدش بردیم بیمارستان بعداز 9روز توبیماراستات فوت شد دکترگف از تصادف نیست از بیماری کلیوی است بعد پزشکی قانونی گف باید کالبد شکافی شود تا مشخص شود که در اثر تصادف بوده است یا بیماری کلیوی ایا نظر شما چیست تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تعیین علت دقیق فوت حتما باید کالبدشکافی بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای مشاوره بهتر نیاز به گفتگوست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .