مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیگمنتر‌ ابرو

سلام و‌خسته نباشید خدمت وکلای محترم
بنده یک تتو ابرو (میکروبلیدینگ)روی ابرو خانمی انجام دادم و فرم رضایت امضا کرده
ایشان به دلیل اینکه تتو قبلی داشتن نمیشد رنگ روشن استفاده کرد و با رنگ تیره برای تتو موافقت کردن الان درخواست پول کردن برای پاک کردن تتو
ابروهای ایشان هیچ مشکلی هم ندارد فقط از‌رنگ راضی نیستن که از قبل موافقت کرده بودن
ممنون میشم بفرمایید در صورت شکایت رای با ایشان خواهد بود یا بنده

پاسخ ها :

شکایت از پیگمنتر‌ ابرو