مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشیدخدمت شما من قطعه زمینی در حدود370مترداشتم.که خریدارباحیله ونیرنگ بنگاه املاکی که قبل از معامله باهم زد بند کرده بودن زمین رو به ارزشه یک سوم ارزش واقعی از من خریدن که بنده چند بار از املاکی قیمت واقعی رو خواستم گفت همین قیمت واقعیه ومن هم قولنامه رو امضا کردم .وبعد از سه ماه فهمیدم که املاکی با خریدار به من کلگ زده اند و به قیمته یک سوم از من خریده ان .میخواهم شکایت کنم چند ماه گذشته از این ماجرا ایا شکایت کنم و ثابت کنم که املاکی به من رو گمراه کرده وخسارت بخوام یا زمینو بر گردونم موفق میشوم به نظر شما ایا دستم به جایی میرسه .لطفا راهنمایی بفرمایین.ممنون
خواهشمندم تمنا دارم جواب بفرماییدتا دیرنشده بتونم ازراه قانون زمین رو پس بگیرم خدا پشت پناهتون ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر به تازگی متوجه شده اید، باید دادخواست فسخ معامله به علت خیار غبن بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند گفتگو است جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید.