مشاوره حقوقی رایگان - حقوق متوفی

سلام خدمت وکیلهای محترم من پدرم فوت شده بعد طبق قانون وراث حقوق به مادرم و من که مجرد هستم میرسه اما مادرم تاجر بوده و ورشکست میشه و چک برگشتی سالها قبل داشته و بانک صادرات اجازه نمیده حساب باز کنه و تا زمانی که مادرم حساب باز نکنه به من نمیدن در صورتی که من 32 سالمه سن قانونی دارم و حساب صادرات باز کردم و همه مدارک هم کامل و بی نقص هست سوالی که دارم باید چیکار کنم تقصیر من چیه چرا مال منو نمیدن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دایره رسیدگی به شکایات بانک و سازمان مربوطه شکایت خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مستمری به شما پرداخت بشود و هیچ ربطی به مادر شما ندارد
پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سازمان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مادر شما میتواندبصورت مکتوب به بیمه اعلام نماید که حقوق ایشان نیز به حساب شما واریز شود ومنع قانونی ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به تامین اجتماعی مراجعه کنید و از انجا پیگیری کنید. فقط سهم شما را باید بدهند.