مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام وعرض ادب واحترام محضر کلیه اساتید حوزه حقوق و وکلای محترم
سوالی داشتم امیدوارم که درکمترین زمان ممکن پاسخ دهید.
بنده درحال جدایی ازهمسرم هستم وایشون اذعان می دارد که ما اصلا پامون رو دادگاه ومشاوره هیچ جا نمی ذاریم و زوجه بیان کرده من از کلیه حق وحقوق مالی خود گذشتم وفقط میام امضاء آخرم رو می زنم ومیرم حال سوال من در اینجاست که بنده می توانم دادخواست طلاق یکطرفه از جانب زوج مطرح کنم ودرقسمت تعیین حق وحقوق مالی هم بنویسم که زوجه بذل نموده کلیه حق وحقوقش رو وهمه رو بذل کرده یا نه حتما باید دادخواست طلاق توافقی بدهم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست طلاق توافقی ارائه بشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. این کار را نکنید. دادخواست طلاق از سوی زوج تبعات مالی دارد. حال که زوجه هم راضی است دادخواست طلاق توافقی بدهید. حضور در جلسات مشاوره الزامی است.