مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

آیا در طلاق توافقی زوجه می تواند به همسرش وکالت دهد که از جانب او کلیه امورات مربوط به طلاق توافقی رو بدون حضور او دردادگاه ومشاوره و خدمات الکترونیک قضائی انجام دهد ؟واصلا هیچ جا حاضر نشود.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در مرکز مشاوره در خصوص طلاق توافقی حضور زوجین لازم و ضروری است مگر آنکه با وکالتی که ارائه می شود نیاز به حضور یکی از زوجین نباشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زوجه باید در جلسات مشاوره و دادگاه حاضر باشد و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مشاوره بله اما در دفتر خدمات الکترونیک قضائی و دادگاه خیر. باید وکیل دادگستری بگیرد.