مشاوره حقوقی رایگان - دادان حق طلاق

باسلام.
ببخشید آیا میشود وکالت حق طلاق را به زوجه طوری تنظیم کرد که فقط در مورد سوءمصرف مواد مخدر حق طلاق را داشته باشد؟ و در غیره این مورد حق طلاق بازهم در اختیار زوج باشد و زوجه به هیچ وجه نتونه غیر از مورد ذکر شده که سوء مصرف مواد مخدر هست هیچ حق طلاقی نداشته باشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در وکالت هرگونه اختیاری می‌توانید به موکل بدهید جز به جز یا کلی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است.
مورد وکالت در اختیار شماست و به هر نحوی که صلاح می‌دانید می‌توانید در وکالت‌نامه قید نمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این شرط عدم اعتیاد به مواد مخدر که در عقدنامه هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه متنی تخصصی تنظیم گردد آری

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

با سلام میتوانید وکالت در طلاق رو محدود به موارد خاص کنید و در مورد سوال شما امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شرط مندرج در عقد وکالت نباید مبهم و مردد باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می توانید در متن وکالت نامه اختیارات وکیل را محدود کنید.

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

میتوانید وکالتنامه محدود به مواردی که میخواهید بدهید ولی در هر صورت این موضوع حق شما را برای درخواست طلاق از بین نمیبرد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
بله
در شروط ضمن عقدی که به هنگام عقد امضاء می کنین فقط همین شرط را امضاء کنین(به شرطی که زوجه بپذیره

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

بله میتوانید به طور جزیی وکالت دهید.