مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

با سلام
در پرونده ای از من شکایت شده که یکی رو با چاقو زدم و فرار کردم
دو نفر هم شاهد دروغی آورده شده و شهادت دروغ دادن که من رو در حین درگیری دیدن
در حالی که بنده فقط با تاکسی از اونجا رد شدم
قاضی با توجه به مدارک ضد و نقیض به پرونده شک کرد و دستور نقطه زنی داده هم برای من هم برای دو شاهد
الان سوالم اینه که نقطه زنی دقیق نشون میده که من فقط در اون زمان از اونجا با تاکسی رد شدم و توقف نداشتم ؟
شنیدم نقطه زنی دقیق نیس و دکل رو نشون میده
میخواستم ببینم در نقطه زنی چه مقدار بازه زمانی رو بررسی میکنن
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

محدوده مکان را که طرفین هستند مشخص می‌کند